Ivica Puljak
Ivica Puljak Foto: Miroslav Lelas // PIXSELL

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak najavio je nove koeficijente za zaposlenike gradske uprave. Spremačicama i domaćinima povećat će plaće.


"Splitsko gradsko vijeće danas je prihvatilo naš prijedlog za donošenje Odluke o koeficijentima za obračun plaća službenika i namještenika Gradske uprave", objavio je u četvrtak splitski gradonačelnik Ivica Puljak.

Najveća promjena do koje će doći odnosi se na zaposlenike s najnižim plaćama, a to su spremačice i domaćini kojima će se plaće povećati. Time im, kako ističe Puljak, žele pokazati da cijene njihov rad.

Ivica Puljak Zaposlenik splitske gradske uprave dobio otkaz: Na poslu je zadnji put bio u svibnju, za vrijeme bolovanja putovao po Njemačkoj...

Ivica Puljak Gradonačelnik Splita o pokupljenju vrtića: "Nije mi neugodno, to radimo zbog podizanja standarda djece"  

"Ako se novom sistematizacijom smanji broj zaposlenika, višak iz budžeta za plaće kanalizirat će se prema onima koji dobro rade. Nije nam namjera štedjeti na ljudima, već odgovorno upravljati javnim novcem, imati poticajan sustav i nagrađivati zaposlenike koji kvalitetno obavljaju svoj posao", zaključio je splitski gradonačelnik.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju