Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVI KOEFICIJENTI

Puljak najavio veće plaće spremačicama u gradskoj upravi: "Time im želimo pokazati da cijenimo njihov rad"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Ivica Puljak najavio je nove koeficijente za zaposlenike gradske uprave. Spremačicama i domaćinima povećat će plaće.

"Splitsko gradsko vijeće danas je prihvatilo naš prijedlog za donošenje Odluke o koeficijentima za obračun plaća službenika i namještenika Gradske uprave", objavio je u četvrtak splitski gradonačelnik Ivica Puljak.

Najveća promjena do koje će doći odnosi se na zaposlenike s najnižim plaćama, a to su spremačice i domaćini kojima će se plaće povećati. Time im, kako ističe Puljak, žele pokazati da cijene njihov rad.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak STALI MU NA KRAJ Zaposlenik splitske gradske uprave dobio otkaz: Na poslu je zadnji put bio u svibnju, za vrijeme bolovanja putovao po Njemačkoj...

Pročitajte i ovo Ivica Puljak Cijena se nije dizala od 2003. Gradonačelnik Splita o pokupljenju vrtića: "Nije mi neugodno, to radimo zbog podizanja standarda djece"  

"Ako se novom sistematizacijom smanji broj zaposlenika, višak iz budžeta za plaće kanalizirat će se prema onima koji dobro rade. Nije nam namjera štedjeti na ljudima, već odgovorno upravljati javnim novcem, imati poticajan sustav i nagrađivati zaposlenike koji kvalitetno obavljaju svoj posao", zaključio je splitski gradonačelnik.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene