Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavio sa zastrašivanjem

Ivana Paradžiković o prijavama Damira Škare: "Sa zadovoljstvom ćemo ići u zatvor ako se tamo ide zbog istraživačkog novinarstva"

O karakteru Damira Škare govori i njegov posljednji potez. Naime, on i iz zatvora nastavlja zastrašivati svoje žrtve, ali i novinare koji se usude objavljivati istinu.

Nakon što mu nije uspjela prijeteća poruka koju je poslao žrtvi na dan kada je prijavila silovanje, zatim pokušaj da ju s 80.000 eura podmiti i ušutka, njegov odvjetnik tvrdi da je protiv nje te novinara i urednice emisije Provjereno podnio kaznenu prijavu zbog odavanja tajne.

Pročitajte i ovo Centar zatajio bolest posvojene djece - 6 donosi Provjereno "Slučajno sam upalila TV i vidim dijete isto kao moje. Slušam tu ženu i ne mogu vjerovati!" Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka Centar zatajio bolest posvojene djece - 9 donosi Provjereno Centar je majkama posvojenih dječaka prešutio stravičnu istinu, a onda ih dodatno šokirao: "Nisam vjerovala svojim ušima"

Prijavu je, tvrdi odvjetnik, podnio i protiv Ivana Čorkala i Ivane Paradžiković jer su, tvrdi, poticali žrtvu na odavanje tajne.

"Samo da znate, mi ćemo sa zadovoljstvom ići u zatvor ako se tamo ide jer pošteno i odgovorno radiš svoj posao – istraživačko novinarstvo", poručuje Ivana Paradžiković. 

Podsjetimo, Škarina žrtva za Provjereno je opisala način na koji ju je seksualno zlostavljao: "Onda mi je rekao da nemam zašto govoriti da prekine, da će ću raditi što hoće", ispričala je žrtva te dodala da joj je rekao: "Budeš li nastavila, bacit ću te na krevet i silovat ću te."

"Tog dana, kad sam otišla doktorici, koja je prijavila policiji, odmah ujutro u 2:50 mi je stigla njegova poruka", ispričala je žrtva.

"Gospodin je u jednoj rečenici pitao može li kako pomoći i ja sam to definitivno shvatila kao nekakvu financijsku pomoć ili nešto da se cijeli taj slučaj zataška. Nakon toga se pojavljuje naš jedan zajednički poznanik koji mi je rekao da su ga kontaktirali. Iskreno, otvoreno mi je to priznao i nudili su pozamašan iznos", Čorkalu je rekla Škarina žrtva.

Emisiju gledajte četvrtkom od 22:15 na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene