Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije nominacije za Zlatni studio

Ivana Paradžiković o tipičnom radnom danu u redakciji Provjerenog: ''Nema tabua, zabranjenih tema. Ništa ne guramo pod tepih''

U finalu za prestižnu medijsku nagradu Zlatni studio 2020. Provjereno ima čak dvije nominacije – jednu u kategoriji TV emisije, a drugu je dobila urednica Provjerenog Ivana Paradžiković, i to u kategoriji TV voditelj/voditeljica.

Emisija Provjereno ušla je u finale natjecanja za medijsku nagradu Zlatni studio 2020. u kategoriji TV emisija. Nominaciju je u kategoriji TV voditelj/voditeljica dobila i urednica Provjerenog Ivana Paradžiković, koja je za DNEVNIK.hr otkrila dosad nepoznate detalje o redakciji Provjerenog.

Kako je nesretni broj 13 ekipi Provjerenog donio sreću i koja je priča rasplakala Ivanu Paradžiković, pogledajte u videu.

Svakog četvrtka navečer ekipa Provjerenog tisuće gledatelja dirne pričama na koje je teško ostati ravnodušan, a urednica emisije kaže ni da u redakciji jedni pred drugima ne skrivaju svoje emocije.

''Mislim da je to ono ključno u našoj redakciji – ništa se ne gura pod tepih. Kad smo sretni, smijemo se, kad smo tužni, plačemo i to je jednostavno tako. To nam na neki način pomaže da profiltriramo te emocije, da to sve prođe kroz nas. A i smijeh je ključan kod nas. Nema tabua, zabranjenih tema, smijemo se svemu i svačemu. Mislim da nas to na neki način drži'', rekla nam je Ivana Paradžiković.

Brojne odgovornosti sa sobom nosi i uloga urednika, posebno prema sugovornicima. ''Kad ti netko na taj način da povjerenje, ne može ti se taj dan ne raditi, odustajanje nije opcija'', kaže Paradžiković i otkriva da u redakciji Provjerenog ne postoji ''tipičan radni dan''.

Za finaliste se može glasati preko interneta do 17. veljače, a svoj glas za Provjereno možete ostaviti ovdje. Ivani Paradžiković svoj glas možete dati ovdje.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene