Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na pitanje hoće li u Vladu

Vrdoljak: ''Smatram se dijelom Vlade. Predsjednik sam stranke koja drži Vladu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na team buildingu HNS-a iniciranom izvješćem Europske komisije, predsjednik te stranke Ivan Vrdoljak osvrnuo se na brojne aktualne političke teme.

''Analizirali smo na što je upozorila Europska komisija. Konstruktivna kritika, pozitivan osvrt koji se odnosi na resore HNS-a'', rekao je Vrdoljak na konferenciji za novinare nakon team buildinga HNS-a u Tuheljskim toplicama.

Pročitajte i ovo Ivan Vrdoljak Nakon žalbi građana Loše vijesti za bivšeg ministra: Tvrtka Ivana Vrdoljaka ostala bez dozvole za rad Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) ''Ne osjeća ugrozu'' Ivan Vrdoljak za Dnevnik Nove TV: "Predsjednica se ne bi trebala konzultirati s nekim ljudima, već raditi s Vladom''

''Činjenica je da se trebamo svi zajedno probuditi i ubrzati sve reforme'', istaknuo je Vrdoljak te dodao da će nakon Uskrsa donijeti odluku u koje će tri političke aktivnosti krenuti u 20 županija i gradu Zagrebu.

''Organizirat ćemo okrugle stolove koji će rezultirati konkretnim mjerama, slušat ćemo gospodarstvenike, imat ćemo stručne interesne odbore, pozivamo i nestranačke ljude'', kazao je Vrdoljak.

Vezano za Istanbulsku konvenciju kaže da je vrijeme ''da ubacimo u petu brzinu''. Izrazio je želju da se tako ponašaju svi ostali resori, ali ne zato da bi rušili Vladu već da bi rezultat bio bolji.

Na pitanje o tome hoće li ući u Vladu, kaže: ''Smatram se dijelom Vlade. Predsjednik sam stranke koja drži Vladu''. Dodaje i kako vjeruje u ministricu Blaženku Divjak i njezin tim.

''Jučer je bio svjetski dan spavanja, danas je vrijeme da se probudimo, pa i svi i opozicija koja bi mogla biti konstruktivnija, ali i koalicijski partneri u Vladi'', zaključio je Vrdoljak.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene