Ivan Pernar (Foto: Dnevnik.hr)
Ivan Pernar (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Pernar je proteklih dana putem društvenih mreža između ostalog dijelio savjete da gripu treba liječiti pojačanim uzimanjem vitamina C i objašnjavao da se herpes liječi jabučnim octom, a te je preporuke osudila struka.


"Uvažene dame i gospodo. Još danas se oporavljam polako od gripe, ali ono što sam vam htio ispričati jučer, zato jer nisam bio prisutan na sjednici Sabora, čim se dogodio show sa Plenkovićem, odmah sam znao za to jer mi je kolega Bunjac javio i rekao što se dogodilo.

Vezani članci Punkt za cijepljenje protiv gripe u Zagrebu Svake godine imali smo na tisuće slučajeva zaraze, ove godine - niti jedan! Stručnjaci objasnili što se dogodilo Ivan Pernar Podignuta optužnica protiv Ivana Pernara zbog krivotvorenja statuta Živog zida

Meni je to bilo malo nevjerojatno i čekao sam što će se dalje događati. Onda je Bojan Glavašević rekao da je svjedočio tomu, i potom su mediji objavili snimku", ispričao je Pernar na početku svog obraćanja u videu objavljenom na Facebooku.

"I pod gripom protiv Amerike, ovaj put zbog toga jer ne žele s nama potpisati ugovor o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja", napisao je Pernar u drugoj objavi.

Podsjetimo, Pernar je proteklih dana putem društvenih mreža između ostalog dijelio savjete da gripu treba liječiti pojačanim uzimanjem vitamina C i objašnjavao da se herpes liječi jabučnim octom, a te je preporuke osudila struka.

Zbog svega je voditelj Foruma zdravstva stranke Pametno Miroslav Harjaček podnio DORH-u kaznenu prijavu protiv njega i naveo da se Pernar u više navrata bavio nadriliječništvom, čime je u opasnost doveo zdravlje i živote građana Republike Hrvatske.