Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prilika čini lopova

U gužvi na Autobusnom kolodvoru ženi iz torbe ukrala više od 60.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija prijavila je 31-godišnjakinju koju sumnjiče da je prošlog utorka oko 17:30 iskoristila gužvu na Autobusnom kolodvoru i iz torbe, koju je na leđima nosila 66-godišnjakinja, ukrala više od 60.000 kuna.

Policija je izvijestila da je 31-godišnjakinja, prema prethodnom dogovoru s još dvije žene, došla na dolazne perone zagrebačkog Autobusnog kolodvora te je u trenutku kada su putnici preuzimali prtljagu iz autobusa iskoristila gužvu i prišla 66-godišnjakinji iz čije je naprtnjače otuđila novac.

Nakon što je uzela 63.750 kuna, 31-godišnjakinja i njezine dvije pomagačice su pobjegle te kasnije međusobno podijelile novac, dodaje policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drske krađe Mladić i djevojka vrebali starije žene, pokrali ih i pobjegli: U tijeku potraga za trećom osobom

Policija ističe da je 31-godišnjakinja uhićena zahvaljujući operativnom radu policajaca iz Trnja koji su posumnjali kako iza krađe stoji upravo osumnjičenica, a što se kasnije i potvrdilo.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 31-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku i prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene