Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog provale u njegov zagrebački stan i u stan njegove djevojke glumice Linde Begonje, intendant riječkog HNK-a Oliver Frljić sumnja da nije riječ o slučajnosti, nego o pokušaju zastrašivanja.


Oliver Frljić tvrdi da je zastrašivanje politički motivirano a kao krivce Frljić je prozvao predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović te prvog potpredsjednika Vlade, Tomislava Karamarka.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica Hrvatska Bivša predsjednica za Dnevnik Nove TV o ulozi svoga supruga u aferi Janaf: "On je jako društven, voli se družiti..." Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Nel Pavletić/Pixsell) Predsjednica u ekstravagantnom izdanju kakvo se rijetko viđa na humanitarnom karnevalskom balu u Rijeci

Frljić tvrdi da su oni svojim javno iznesenim stavovima o njemu i njegovom javnom djelovanju dali zeleno svjetlo ulici da se obračuna s političkim neistomišljenicima.

"Vi se sjećate da je gospodin Karamarko na predizbornom skupu u Rijeci rekao da će me smijeniti čim dođe na vlast, predsjednica je u svom odgovoru Miloradu Pupovcu je također vrlo jasno dala zeleno svjetlo ulici da se razračuna s onima koji po njoj ne poštuju neke vrijednosti i tako dalje", kaže Frljić.