Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAZNA KAO MANJE ZLO?

Gorivo ste natočili, a novčanik zaboravili: Mislite da se isplati ''bježati'' s benzinske postaje?

Ulijevanje goriva - 4
Ulijevanje goriva - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Iz naftne kompanije upozoravaju kako su cijene za bijeg s benzinske postaje veće od cijena utočenog goriva. Poruka koju su uputili "domišljatim" vozačima je jasna.

Posljednjih mjeseci, otkako cijena goriva raste, proširile su se informacije prema kojima je moguće natočiti gorivo i umjesto plaćanja punog iznosa - "odšetati" dalje ili jednostavno "zaboraviti karticu". U tom slučaju, kako tvrde dovitljivi, plaća se kazna koja je manja od cijene goriva.

Iz INA-e spremno opovrgavaju te navode, uz napomenu da nikako nije moguće samo platiti manju kaznu.

"Na Ininim maloprodajnim mjestima posebnu pažnju posvećujemo sigurnosti. Sustav videonadzora, uz ostale mjere tehničke i mehaničke zaštite, implementiran je na Ininim lokacijama s ciljem zaštite objekta, radnika i posjetitelja. U slučaju bilo kakve kriminalne radnje ili potencijalne ugroze vrlo je lako utvrditi i brzo pokrenuti odgovarajuće postupke u suradnji s nadležnim institucijama te INA to i čini kad je to nužno", istaknuli su iz INA-e za Reviju HAK.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković obračun svakih 14 dana Vlada smanjuje trošarine i marže, Plenković objavio nove cijene goriva

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nakon summita Plenković komentirao cijene goriva u Mađarskoj: "Nema teoretske šanse da to prođe na sudu"

Kažu i kako zaboravljanje kartica ili novca nisu toliko česte, no dođe li do takve neugodne situacije, nastoje pronaći rješenje kroz razgovor s kupcem.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene