Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nekretnine, kredit...

Objavljena imovinska kartica zastupnice Ivane Kekin: Pogledajte što sve posjeduju ona i suprug

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivana Kekin u saborskim klupama zamijenila je Radu Borić i mandat joj je počeo 15. rujna. Sada je predala imovinsku karticu.

Ivana Kekin radila je kao specijalistica psihijatrije u KBC-u Zagreb prije nego što je postala saborska zastupnica, za što će primati plaću od 14.200 kuna. Prijavila je i prihode koje je ostvarila kao potpredsjednica Gradske skupštine - za tri održane sjednice isplaćena joj je ukupna naknada od 5199 kuna.

Pročitajte i ovo Izborni stožer Možemo! Izborna matematika Više mandata, a manje glasova: Kako je moguće da je Možemo! dobio veću potporu, a manje zastupnika od Mosta? Sandra Benčić Možemo! Benčić otkrila je li zasad bilo razgovora s drugim strankama

Od nekretnina posjeduje stan na Črnomercu od 77 kvadratnih metara vrijedan 1,5 milijuna kuna, a na štednji ima 140.000 kuna "od primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada".

Osim toga, Kekin ima kredit od 1,12 milijuna kuna podignut 2019., za koji mjesečno izdvaja 6300 kuna.

U kartici je navela i imovinu supruga, glazbenika Mile Kekina. On od samostalne djelatnosti godišnje zaradi 212.530 kuna, a prošle godine je od Ministarstva kulture i medija u dva navrata primio 4000 kuna potpore zbog pandemije. Suprug je nositelj samostalne djelatnosti Milan Kekin te ima četvrtinu udjela u tvrtki Gajba records.

Suprug zastupnice ima i zemljište s kućom u Momjanu u Istri vrijedno 2,25 milijuna kuna. Kekin je u napomeni u imovinskoj kartici navela da se "radi o terenu veličine 412,00 m2, na kojem je trenutno upisana građevina veličine 43,00 m2, no u naravi se nalazi kuća u izgradnji veličine 171,00 m2 – koja zbog toga što nije dovršena, nije upisana u svojoj naravnoj veličini".

Supružnici Kekin posjeduju i automobil Renault Kadjar iz 2018. vrijedan 113.000 kuna.

Imovinsku karticu Ivane Kekin pogledajte OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene