Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izabrani na čelne pozicije

Imenovani novi voditelji podružnica, direktor i član Uprave Zagrebačkog holdinga

Zagrebački holding - 2
Zagrebački holding - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Zagrebački holding objavio je imena osoba koje su zauzele čelne pozicije.

Javni natječaji objavljeni su 16. i 23. studenoga 2021. godine, a danas je Uprava Zagrebačkog holdinga donijela odluku o izboru voditelja podružnica, direktora i člana Uprave.

Na čelne pozicije - povezanih društava i podružnica izabrani su: Emilio Gašpić za člana Uprave trgovačkog društva Zagreb plakat d.o.o., Damir Grgić za voditelja podružnice Zrinjevac, Krešimir Milinović za voditelja podružnice Zagrebparking, Jurica Krleža za voditelja podružnice Zagrebačke ceste, Igor Rađenović za voditelja podružnice Gradska Groblja, Roberta Čupić za voditeljicu podružnice Robni terminali Zagreb, Božena Cvitanović za voditeljicu podružnice Tržnice Zagreb, Miroslav Živko za direktora trgovačkog društva Gradska plinara Zagreb d.o.o., Irena Benko za voditeljicu podružnice Vladimir Nazor, Marin Rončević za voditelja podružnice Autobusni kolodvor te Filip Jurišić za voditelja podružnice Zagrebački digitalni grad.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veliki problemi Novi problemi sa odvozom otpada u Zagrebu: Iz Holdinga najavili zastoj, objasnili i razlog

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZA DNEVNIK.HR Trebaju li građani i časne Boga moliti da im računi za plin budu manji? Oglasio se Holding

"U slučaju podružnice Arena Zagreb, Član Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o., Boris Sesar, u skladu s imenovanjem iz studenog 2021. godine ostaje nadležan za upravljanje podružnicom, dok će Sretan Šarić i nadalje po specijalnoj punomoći biti ovlašten poduzimati radnje voditelja podružnice", naveli su iz Holdinga.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene