Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog nevremena

Od Zagreba do Splita: HŽ povećava broj mjesta, uveo i izvanrednu liniju prema Dalmaciji

HŽ je obavijestio putnike da zbog snažnog neveremena koje je paraliziralo cestovni promet danas uvodi novu liniju od Zagreba prema Splitu.

"Iz Zagreba prema Splitu danas u 15:19 kreće redovni vlak u dvostrukom sastavu (oko 270 mjesta)", javio je danas HŽ.

Dodaje kako zbog nepovoljnih uvjeta na cestama u 17:15 iz Zagreba prema Splitu kreće dodatni izvanredni vlak sa 180 mjesta.

"Vlak će se zaustavljati u kolodvorima Karlovac, Oštarije, Plaški, Vrhovine, Ličko Lešće, Gospić, Lovinac, Gračac, Knin, Drniš, Unešić, Perković, Primorski Dolac, Kaštel Stari, Kaštel Sućurac i Split Predgrađe", dodaju.

Karte se kupuju na blagajnama i u vlaku.

Karte se mogu rezervirati pozivom na brojeve telefona 01 457 3260 ili 01 453 4050.

"Rezervacija vrijedi dva sata te u tom roku putnici koji putuju iz Zagreba trebaju doći na blagajnu Zagreb GK i kupiti kartu", napominju. 

Pročitajte i ovo Snijeg na autocestama - 6 Kaos zbog nevremena FOTO Potpuna blokada: Autoceste zatrpane snijegom, pogledajte što su jutros snimile kamere HAK-a

Pročitajte i ovo Ilustracija Spavalo se na podu, u kafićima... Noć na zametenim odmorištima: "Ne možemo iz ove kože. Ali barem se družimo i stvaramo divna prijateljstva"

Nevrijeme koje je za vikend pogodilo Hrvatsku u nedjelju poslijepodne odsjeklo je Dalmaciju od kontinenta. Mnogi su bili primorani provesti noć na odmorištima i prihvatnim centrima koje je organizirao Stožer civilne zaštite. 

Danas se nakratko na A1 formirao konvoj vozila iz Like prema Dalmaciji preko Gračaca i Zatona Obrovačkog, ali se zbog pogoršanja vremena kolona opet zaustavila. 

Situaciju pratite OVDJE

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene