Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strani državljanin

Teška nesreća na Hvaru: Muškarac pao s velike visine i teško se ozlijedio, helikopterom prebačen u splitsku bolnicu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Muškarac je teško ozlijeđen u petak popodne nakon što je na Hvaru pao s velike visine, kratko je priopćila policija, a neslužbeno se doznaje da je riječ o stranom državljaninu, 30-godišnjem Britancu koji se pod utjecajem alkohola pokušao penjati na veliku visinu.

U policiji kažu da je oko 18 sati na otoku Hvaru pri padu s visine ozlijeđen muškarac koji je helikopterom prevezen u splitsku bolnicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Zločin u Splitu: U stanu pronađen muškarac s više ubodnih rana, policija istražuje njegovu nevjenčanu suprugu

"Poduzimamo mjere i radnje iz nadležnosti policije kako bi utvrdili sve činjenice i okolnosti u događaju", izvijestili su večeras iz splitske policije.

Pročitajte i ovo Istraga zbog covid testova, ilustracija - 4 Upitne deklaracije Dobar posao u Varaždinu: U tijeku intenzivne provjere policije zbog nabave testova za koronu, premijeru sporna jedna stvar

Neslužbeno, riječ je o stranom državljaninu, 30-godišnjem Britancu koji se pod utjecajem alkohola pokušao penjati na veliku visinu, preko zida do terase apartmana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene