Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kampanja WeAreNATO

VIDEO Pogledajte flash mob pripadnika Počasno-zaštitne bojne u centru Zagreba na pjesmu "We Will Rock You"

Hrvatska vojska u centru Zagreba izvodi We Will Rock You
Hrvatska vojska u centru Zagreba izvodi We Will Rock You Foto: MORH/Youtube
Povodom obilježavanja 32. obljetnice Hrvatske vojske, a u sklopu nacionalne kampanje WeAreNATO, pripadnici Počasno-zaštitne bojne izveli su u petak, 26. svibnja 2023., na zagrebačkom Cvjetnom trgu flash mob na temu pjesme "We Will Rock You".

Koreografski nastup 16 pripadnika Počasno-zaštitne bojne u centru su Zagreba izveli vojno-akrobatski program: pjesmu "We Will Rock You", a zadnji su stih zamijenili s "We are NATO".

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović 32. obljetnica ustrojavanja Milanović u povodu Dana Oružanih snaga RH: "Zalažem se za razum i suradnju, ali i skepsu..."

Dio je to kampanje WeAreNATO koja je pokrenuta 2017. godine kako bi isticala jedinstvo i solidarnost unutar NATO-a u kontekstu kolektivnog doprinosa zaštiti mira i sigurnosti građana.

Hrvatska se kampanji priključila prošle godine kao deseta saveznica kako bi unaprijedila razumijevanje javnosti o djelovanju NATO-a te predstavila koristi koje dobiva članstvom.

Pročitajte i ovo Marko Krpan, zapovjednik Bojne Tigrovi i zapovjednik snaga na terenu Snage u Hrvatskoj Kostajnici Zapovjednik Bojne Tigrovi pomaže u borbi s poplavama. Istaknuo glavni problem: "Napunjena je 61.000 vreća pijeska"

U okviru kampanje, u Hrvatskoj se provodi niz interaktivnih događanja, kao što su specijalizirane konferencije, sportski događaji te studentski i učenički posjeti.

Osim Ministarstva obrane u kampanji sudjeluju i druge institucije i tijela državne uprave u Republici Hrvatskoj.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene