Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Boluje od spinalne mišićne atrofije

Humanitarna akcija za malenu Lavu, brojni sportaši dali svoje dresove i opremu: "Da joj omogućimo sretno djetinjstvo"

Aktualno Galerija Humanitarne akcije za Lavu - 4 Humanitarne akcije za Lavu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Humanitarne akcije za Lavu - 3 Humanitarne akcije za Lavu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Humanitarne akcije za Lavu - 2 Humanitarne akcije za Lavu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Humanitarne akcije za Lavu - 1 Galerija 1/4 >>
Nižu se humanitarne akcije kako bi se prikupio novac za malenu Lavu - djevojčicu koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Za akciju koja je počela u nedjelju navečer su Luka Modrić, Mislav Oršić i brojni naši sportaši dali svoju opremu koja ide na aukciju.

Dresovi Luke Modrića, Mislava Oršića, Brune Petkovića i ostala oprema brojnih naših sportaša ide na aukciju na Faceboku. Borna Ćorić dao je svoj reket.

"Te vas ovim putem pozivam da donirate koliko god možete da omogućimo malenoj Lavi da ima sretno djetinjstvo", poručio je u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Valentine Baus.

Nedostaje im još oko 730 tisuća eura, kaže Petra, Lavina majka. Još uvijek ne može vjerovati koliki se broj ljudi ujedinio kako bi pomogao njezinoj kćeri.

"Jedino što u ovom trenutku možemo reći je da smo neizmjerno zahvalni. Voljeli bi da nikada nije došlo do toga da se ovakva humanitarna akcija organizira, ali sad kad smo već na ovom putu jako puno nam znači podrška, osobito sportaša zato što je Lavina bolest neuromuskulativna bolest, nešto što traži aktivno vježbanje i mislim da su oni prvi koji znaju koliko je vježbanje važno", dodaje.

Pročitajte i ovo "Za ratnicu Lavu" "Za ratnicu Lavu" Djevojčica Lava treba našu pomoć! U Hrvatskoj nema pravo na skupi lijek, institucije su zakazale pa je pokrenuta kampanja

Bad Blue Boysi dio su ove humanitarne akcije i sudjeluju u organizaciji, baš kao i Lavin tata Petar.

"Krećemo danas. Svaka aukcija će trajati 2,3 pa čak do 5 dana, ovisi o vrijednosti dresa. Najvrjedniji je definitivno dres od Luke Modrića iz Real Madrida", pojasnio je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene