Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvoje Bujanović

Tko je čovjek koji privremeno dolazi na mjesto bivšeg ministra Filipovića?

Aktualno Galerija Hrvoje Bujanović Hrvoje Bujanović Foto: Dragan Matic/Cropix Hrvoje Bujanović Hrvoje Bujanović Foto: Damjan Tadic/Cropix Hrvoje Bujanović Hrvoje Bujanović Foto: Nera Simic/Cropix Davor Filipović i Hrvoje Bujanović Davor Filipović i Hrvoje Bujanović Foto: Nera Simic/Cropix +3 Hrvoje Bujanović Galerija 1/8 >>
Hrvoje Bujanović, koji je dosad obnašao dužnost državnog tajnika u ministarstvu graditeljstva i održivog razvoja, zamijenit će Davora Filipovića na mjestu ministra.

Potpredsjednik Vlade, ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić izvijestio je u srijedu da će Davora Filipovića zamijeniti Hrvoje Bujanović.

Do imenovanja novog ministra dužnost ministra graditeljstva i održivog razvoja obnašat će Bujanović, koji je u tom ministarstvu dosad bio državni tajnik.

Bujanović je diplomirani ekonomist koji je u PBZ-u bio duže od 20 godina, a radio je i kao izvršni direktor na odjelu investicijskog bankarstva te viši izvršni direktor proizvoda korporativnog bankarstva.

Pročitajte i ovo Ljubljana, ilustracija osjetili plin Uzbuna u glavnom gradu u susjedstvu! Građane uznemirio neugodan miris

U njegovoj imovinskoj kartici stoji da mjesečno zarađuje 2148,78 neto kao državni tajnik, dok ostalih prihoda nema. 

Ima nekoliko upisanih nekretnina. Stan od 100 kvadratnih metara u Zagrebu, vrijednosti 239.000 eura, zatim još jedan stan od 63 kvadratna metra u Zagrebu, koji vrijedi 152.000 eura.

Stan u Zagrebu koji je i u vlasništvu njegove supruge površine je 154 kvadratna metra te vrijedi 450.000 eura. Posjeduje i garažu površine 19 kvadratnih metara i vrijednosti 20.000 eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesigurna vremena Hrvatski europarlamentarac predložio snažniju suradnju EU-a i SAD-a zbog "obrane demokratskih vrijednosti"

U imovinskoj knjižici navodi još tri druge nekretnine - dva parkirna mjesta i spremište ukupne vrijednosti 320.000 eura.

Bujanović posjeduje i dva motocikla vrijednosti 32.500 eura, dok na štednji ima 470.000 eura.

Izjasnio se da nije član stranke.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene