Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Informacija o nesudjelovanju hrvatskih vojnika u borbenim akcijama u napadu na talibane u Kunduzu Novoj TV je potvrđena iz vojnih izvora.


Hrvatski vojnici ne sudjeluju u borbenim akcijama u napadu na talibane u Kunduzu, potvrđeno je Novoj TV iz vojnih izvora.  Nalaze se na sjeveru Afganistana, u Mazar-i-sharifu u sklopu misije Resolute Support.

Vezani članci Napad u Kabulu (Foto: AFP) - 3 U talibanskom napadu u Kabulu ubijeno 14 osoba: Bombaš samoubojica ranio 145 ljudi, među stradalima i djeca Bombaš samoubojica se raznio u automobilu u Kabulu (Foto: Screenshot/Reuters) - 1 Bombaš samoubojica raznio se na ulazu u policijsku postaju: U eksploziji auto bombe u Kabulu gotovo stotinu ranjenih

Borci koje je uvježbao SAD dali oružje Al Kaidi

Hrvatski mirovnjaci udaljeni su 150 kilometara od Kunduza u kojem traje protunapad savezničkih snaga. Afganistanska vojska bori se da vrati grad pod svoju kontrolu.

Afganistanci i Amerikanci u borbi za Kunduz

Afganistanske snage uz američku zračnu potporu pokušavale su u utorak vratiti kontrolu nad Kunduzom, glavnim gradom istoimene pokrajine na sjeveru zemlje, koji su dan prije osvojili talibani, što im je najveći vojni uspjeh u 14 godina. (Hina/I.P.M./Ma.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook