Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Weekend Media Festival

Najveći izdavači online portala u Hrvatskoj u Rovinju će predstaviti planove za standardizaciju digitalnog tržišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveći izdavači online portala u Hrvatskoj, Hanza Media, Index promocija, Nova TV, RTL Hrvatska, Styria i Telegram Media Grupa, ove su se godine ujedinili u Hrvatsku udrugu digitalnih izdavača (HUDI). No, hoće li moći riješiti dugogodišnje boljke digitalne medijsko-marketinške industrije, otkrit će na Weekend Media Festivalu u Rovinju.

U sklopu Weekend Media Festivala, koji se ove godine održava u Rovinju od 23. do 26. rujna, predstavnici Hrvatske udruge digitalnih izdavača te najvećih izdavača online portala u Hrvatskoj, Hanza Media, Index promocija, Nova TV, RTL Hrvatska, Styria i Telegram Media Grupa, predstavit će se na pozornici.

Kako će se uhvatiti u koštac s postojanjem više različitih izvođača mjerenja posjećenosti web stranica bez službene valute mjerenja na lokalnom tržištu? Što je s nestandardiziranim formatima oglašavanja, ali i metrikama uspješnosti svih tih formata? Kako će se digitalno-medijska industrija suočavati s novim oblicima zakupa oglasa? I kako su se uopće poslovni konkurenti našli za istim stolom, s istim ciljem?

To su tek neka od pitanja na koja će odgovoriti u panel-raspravi pod nazivom “Nećete vjerovati: Standardizira se internetsko tržište!” Zoran Turković, direktor i član Uprave, 24sata; Maja Blumenšajn, direktorica novih medija, Nova TV; Ivan Pleše, operativni direktor, Index promocija; Vedran Vereš, član Uprave, Telegram Media Grupa; i Tonko Weissmann, direktor pravnih i regularnih poslova, RTL Hrvatska. Panel moderira Stipe Grubišić, direktor digitalnih operacija, Hanza Media, a održat će se u petak, 24. rujna u 12:30 sati u dvorani Produženi vikend.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene