Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoće li biti i posla?

Hrvatska je bogatija za 79 novih doktora znanosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sveučilište u Splitu u petak je promoviralo 79 doktora znanosti, a rektor te visokoškolske ustanove Šimun Anđelinović pozvao ih je da stečena znanja primjenjuju u hrvatskom gospodarstvu.

"Želja nam je da ostanete povezani s našim sveučilištem i da stečena znanja transformirate u rad našeg gospodarstva", rekao je rektor Anđelinović.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..."

Promovirani doktori znanosti splitskog Sveučilišta u svečanoj su prisegi istaknuli da će biti angažirani za dobrobit domovine Hrvatske.

Institut Ruđer Bošković opet bilježi uspjeh, povukli 3,5 milijuna eura za dva projekta

"Svečano prisežem da ću biti vjeran načelima znanstvenog istraživanja i boriti se za znanstvenu istinu te da ću se u primjeni znanstvenih istraživanja voditi dobrobiti svoje domovine, svoga naroda i cijelog čovječanstva", istaknulo je u prisezi 79 novih doktora znanosti.

Na svečanosti je pročitana i čestitka predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene