Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Josipa Pavičić posjetila Suzanu Vajndorfer

Hrvatica je bila najbolja europska Pamelina dvojnica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekad najbolja europska dvojnica Pamele Anderson, austrijska Hrvatica Suzana Vajndorfer, završila je desetogodišnju karijeru starlete...

U svjetskom boomu popularnosti Baywatcha i Pamele Anderson, gotova svaka država imala je njezinu dvojnicu, no Hrvatica Suzana Vajndorfer ponijela je titulu najbolje europske dvojnice poznate Playboyjeve zečice. Iako je rođena i odrasla u Austriji, Suzana je jako ponosna na svoje hrvatske korijene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mumbaji calling Pamela ulazi u indijski Big Brother Slika nije dostupna Čuvajte se sapuničari iz regije Pamela Anderson u crnogorskoj sapunici?

Pamela se okušala kao Pamelina dvojnica nakon što su joj prijatelji uvjerili da jako liči na nju, te da bi to dobro mogla unovčiti, a ček je promijenila ime u Pamela da bi se što više približila 'idealu'. Suzana je Josipi Pavičić otkrila da je iz istog razloga operirala nos i grudi.

'Moj nos je bio više sličan Pamelinom prije operacije nego nakon, no željela sam ljepši nos i tako sam se odlučila za zahvat, a operirala sam naravno i grudi, jer je to ipak bio njezin zaštitni znak.', rekla je Suzana.

Suzana je nakon deset godina odlučila prekinuti karijeru dvojnice, a danas u Austriji vodi svoju kockarnicu, samohrana je majka troje, no svog 'Tommyja' još uvijek nije našla… Više u prilogu IN magazina!


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene