Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treća opcija

HDZ: Savez za Hrvatsku neće oslabiti našu stranku, a neće ni spasiti SDP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj su i prije bile razne inicijative koje su htjele oslabiti HDZ, kao najjaču hrvatsku stožernu stranku i to im nije uspjelo, konstatirali su u HDZ-u.

Član Predsjedništva HDZ-a Andrija Mikulić rekao je danas kako osnivanje Saveza za Hrvatsku neće oslabiti HDZ kao najjaču hrvatsku stožernu stranku, niti će spasiti SDP od gubitka na sljedećim izborima.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

"U Hrvatskoj su i prije bile razne inicijative koje su htjele oslabiti HDZ, kao najjaču hrvatsku stožernu stranku i to im nije uspjelo. Tako i Savez za Hrvatsku mogu slagati i preslagivati kako god žele, ali ni to neće spasiti SDP od gubitka izbora", rekao je Mikulić u izjavi novinarima u središnjici HDZ komentirajući današnje osnivanje Saveza za Hrvatsku.

5 do 12 okupio se Savez za Hrvatsku: 'Nudimo izlaz iz krize i spremni smo biti treća opcija'

Mikulić je također ocijenio da Nacionalni forum Nikice Gabrića neće pomoći predsjedniku Republike Ivi Josipoviću u osvajanju novog mandata.

Savez za Hrvatsku osnovalo je danas osam stranaka desnice čiji su čelnici potpisali sporazum kojim žele "osnažiti demokraciju i politički pluralizam u Hrvatskoj i promijeniti dosadašnju kontinuiranu dominaciju dviju stranaka u zemlji". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene