Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dolazeći u zgradu Vlade i Sabora HDZ-ovi ministri i zastupnici većinom nisu imali komentara na vijest o proširenju istrage na HDZ.


Iako inače u Vladu dolaze prilično ležerno i ulaze bez veće žurbe danas je većina ministara ulazila pognute glave, ne želeći komentirati proširenje istrage na HDZ i kako će se to odraziti na kampanju za parlamentarne izbore.

Vezani članci Josip Đakić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Đakić na udaru udruga: "Iznošenjem laži napao ga je kao čovjeka. To je pokušaj sramoćenja branitelja" Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Plenković o ideji ukidanja praznika Dana antifašističke borbe: "Ne dolazi u obzir, taj je praznik uveo Tuđman. Ja to neću dozvoliti"

>> Kosor o ostavci: Ma ni govora!

>> 'Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju u pada'

>> 'HDZ je razvio korupciju do neslućenih razmjera'

>> USKOK sumnjiči HDZ za krađu čak 30 milijuna kuna!

Pored okupljenih novinara projurili su Gordan Jandroković, Božidar Kalmeta, Đuro PopijačPetar Čobanković... 

Jedino je ministar Darko Milinović na pitanje kako će sad izgledati kampanja HDZ-a kratko kazao: 'Pobjednički!'.

I pred Saborom slična situacija. Proširenje istrage nije želio komentirati Vladimir Šeks, a Ivan Jarnjak je na pitanje 'je li ovo vaš politički kraj' kratko kazao: 'Sad smo imali konferenciju za tisak i sve smo rekli'.

HDZ zastupnik Josip Đakić je na pitanje je li pokretanjem optužnice označena kampanja HDZ-a kazao kako nije vidio da je pokrenuta istraga. ' Nisam vidio nikakve dokumente i ne mogu ništa o tome govoriti jer nisam upućen', kazao je Đakić.

Na pitanje hoće li pokretanje istrage štetiti kampanji Andrija Hebrang je nekoliko puta ponovio: 'HDZ će pobijediti na izborima, HDZ će pobijediti na izborima...'.