Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Parlamentarni izbori

HDZ-ovci odgovorili Milanoviću: "E, to je sad ozbiljan problem"

Aktualno Galerija Gordan Jandroković Gordan Jandroković Foto: Lucija Ocko/Cropix Branko Bačić Branko Bačić Foto: Lucija Ocko Predsjedništvo HDZ-a; ilustracija - 4 Predsjedništvo HDZ-a; ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr Predsjedništvo HDZ-a; ilustracija - 3 Predsjedništvo HDZ-a; ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Predsjedništvo HDZ-a; ilustracija - 2 Galerija 1/6 >>
Gordan Jandroković, Branko Bačić i Mario Kapulica komentirali su izjavu predsjednika Zorana Milanovića o odluci Ustavnog suda, ali i komentaru da je

Prije početka šireg predsjedništva HDZ-a neki su se osvrnuli na predsjednika Zorana Milanovića i njegove izjave kako neće poštovati upozorenje Ustavnog suda i Državnog izbornog povjerenstva koje ga poziva da se, prilikom svojih medijskih istupa, suzdrži od direktnog sudjelovanja u političkoj izbornoj promidžbi.

Pročitajte i ovo Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković Teške riječi Butković odgovorio na Milanovićeve optužbe: "Dosta se uzjogunio, a bit će on još gori"

"Današnjim izjavama predsjednik republike poslao je poruku da je on iznad zakona. E, to je sad ozbiljan problem. Pa to je poruka onda i drugim ljudima da ne poštuju zakon i odluke sudova", rekao je Gordan Jandroković.

Gordan Jandroković Branko Bačić Foto: Lucija Ocko

"Ja mislim da ste vi pratili kampanju prije četiri godine, gospođa Kolinda Grabar-Kitarović uopće nije bila u toj kampanji, a pogotovo da bi se usudila u toj kampanji kršiti Ustav i zakon RH", komentirao je Branko Bačić, a Mario Kapulica rekao je pak: "Vjerujem da to nije zabilježeno nigdje, ja ne znam državu u kojoj bi predsjednik izjavio da neće poštovati odluku Ustavnog suda."

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene