Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka iz Makarske

Đakić: "Nećemo nikada šutjeti onima koji nas vrijeđaju i omalovažavaju. Oni zaslužuju svaki prijezir i sudski progon"

Josip Đakić (Patrik Macek/PIXSELL)
Josip Đakić (Patrik Macek/PIXSELL)
Aktualno Galerija Josip Đakić (Patrik Macek/PIXSELL) Josip Đakić (Patrik Macek/PIXSELL) +0 Josip Đakić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Oštar govor održao je HDZ-ov saborski zastupnik i predsjednik HVIDR-e Josip Đakić na otvaranju natjecanja invalida Domovinskog rata u Makarskoj.

Đakić je u svom govoru rekao kako HVIDRA zna odgovoriti na sve provokacije, na sve uvrede, na sva rugla i na svaku prijetnju koja bi bila upotrijebljena protiv RH.

Pročitajte i ovo Josip Đakić, predsjednik HVIDR-e (Foto: Dnevnik.hr) Je li riječ o napadima ili? Đakić o javnim istupima HVIDRA-e: "Mi smo samo stali u obranu nacionalnih interesa. Kada se povrijedi Hrvatska, mi moramo reagirati" HVIDR-a traži utvrđivanje kaznene odgovornosti Pupovca (Foto: Dnevnik.hr) zahtjevi glavnog odbora HVIDR-a: ''SDSS nije poželjna stranka u Hrvatskoj. Pupovcu smeta 'Za dom spremni', ali ga ustaške kune ne žuljaju''

"Nećemo nikada šutjeti onima koji nas vrijeđaju i omalovažavaju. Oni zaslužuju svaku osudu, svaki prijezir i sudski progon. I stoga dragi prijatelji uzdignute glave, uvijek možemo govoriti o našim pobjedama“, izjavio je između ostaloga Đakić.

Rekao je i kako opraštaju glupost, ali da ne zaboravljaju.

"Nikada se nećemo pokoriti onima koji nas nazivaju lažnim imenima. Ovo je jedina Domovina kao i BiH. Nismo bili nigdje agresori“, napomenuo je Đakić koji je u svom govoru aludirao na Milorada Pupovca i njegove izjave.

HVIDR-a smatra da treba preispitati kaznenu odgovornost Pupovca zbog sporne izjave u kojoj uspoređuje Hrvatsku s NDH. Krajem kolovoza su zatražili javnu ispriku, a u suprotnom su od premijera Andreja Plenkovića tražili da raskine koaliciju sa SDSS-om.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene