Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burno reagirali

HDZ-ovci bijesni: "On je Grmuljator! Imamo i mi spornu fotografiju njega s četverostrukim ubojicom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je na svojem Facebooku komentirao fotografije koje je objavio Nikola Grmoja, a na kojima su Andej Penković i Gordan Jandroković s osumnjičenim Škugorom.

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja na svojem profilu na Facebooku objavio je fotografije predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i predsjednika HDZ-a i Vlade Andreja Plenkovića s uhićenim Damirom Škugorom.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

Sada je stigla i reakcija iz HDZ-a, na svojem profilu na Facebooku napisali su podužu objavu, koju prenosimo u cijelosti: 

"Grmoja – Velki prijatelj &partner s masovnim ubojicom! Sad je sve jasno!
Tako bi, otprilike, glasio naslov na FB-u Nikole Grmoje da on na samog sebe primjenjuje kriterije kojima podvrgava druge.
Grmuljator, onako sitno zločest i kreativan, skinuo je s portala fotografiju na kojoj su se članovi HDZ-a, među njima mnogima i Škugor, 2017. uslikali s PHS Gordan Jandroković na nekom stranačkom druženju na zagrebačkom Maksimiru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Reakcija premijera Plenkovićev ured vrlo jasan o fotografiji premijera i pljačkaša Ine za kojeg tvrdi da ga ne poznaje

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Njegova priča Oglasio se šef Sabora nakon što se u javnosti pojavila slika na kojoj pozira s osumnjičenim koji je opljačkao Inu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slike govore više od tisuću riječi FOTO Procurile fotografije osumnjičenog iz megaafere Ine s HDZ-ovcima i premijerom Plenkovićem

 Uobičajena situacija, članovi svih stranaka na svim događajima zamole uzvanika za brzinsku fotografiju. Znači li to da je svatko s kim su se Jandroković ili PVRH Andrej Plenković nakratko slikali njima bliska osoba & „suradnik s kojim kreiraju državnu politiku“?
I Grmuljator se kao političar zasigurno uslikao, na njihovu zamolbu, sa stotinama osoba koje ne poznaje ili jedva poznaje. No u svojoj poznatoj licemjernoj maniri ovu Jandrokovićevu fotku nastoji predstaviti kao nekakav "dokaz" u Aferi Ina.
 

 Stoga i mi prilažemo "dokaz" - fotografiju Grmoje s četverostrukim ubojicom iz Šibenika Brankom Koloperom. Slika nije nastala, poput one Jandrokovićeve, na nekom masovnijem događaju, nego je Grmoja ciljano, radi privatnog druženja, posjetio Kolopera u njegovoj caffe slastičarnici na šibenskim Vidicima. Vodstvo MOST-a, naime, otprije je poznavalo Kolopera; čini se da su i surađivali, jer je zabilježeno da Boži Petrovu - dok je bio gradonačelnik Metkovića - nije bilo teško potegnuti sve do Šibenika kako bi došao na degustacije slastica Pekare Matkol. Pekare koja je bila upravo u Koloperovu vlasništvu.
Naravno, Grmojin frendovski posjet (budućem) četverostrukom ubojici nije dokaz da je vodstvo MOST-a imalo ikakve veze sa zločinom koji je 2021. potresao našu zemlju. Ni to što je Koloper bio u bližim odnosima s njima nije nikakav dokaz. No citirajmo Grmuljatora:
Sad je jasno! Svi su oni dio iste klike!
PS. Grmuljator je onako sitno zločesto, radi većeg efekta, krivotvorio, izrezao svoj dokaz: na "spornoj" fotki Jandroković se uslikao s čak 5-ero članica i članova HDZ-a. I mi smo izrezali fotku vodstva MOST-a s Koloperom, ali iz posve drugog razloga: na druženje u slastičarnicu bili su doveli i djecu
", poručili su HDZ-ovci. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene