Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija premijera

Plenkovićev ured vrlo jasan o fotografiji premijera i pljačkaša Ine za kojeg tvrdi da ga ne poznaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković rekao je da ne poznaje osumnjičenog Škugora, a nakon što je u javnost procurila njihova zajednička fotografija iz 2015., oglasio se.

Glasnogovornik Vlade Marko Milić komentirao je fotografiju s društvenih mreža na kojoj je premijer Andrej Plenković s Damirom Škugorom, uhićenim direktorom Ine. 

Pročitajte i ovo Naftna platforma Geofizički podaci Hrvatska i Kanada zajedno će tražiti naftu i plin: Grade se četiri nove bušotine Provjereno: Šljunak - 7 Krađa trajala mjesecima Neki su odvozili po malo, neki utovarivali bagerima... sve dok nije nestalo dvije trećine brda: "To je sve na otvorenom"

"Što govore usputne fotografije s izbornog skupa od prije sedam godina - ništa. Kao premijeru, a ranije i kao europskom zastupniku, Andreju Plenkoviću gotovo svaki dan na raznim događanjima prilaze ljudi koji se žele nakratko fotografirati i kroz godine je takvih susreta vjerojatno bilo na tisuće. Znači li to da je svatko s kim se predsjednik Vlade slikao njemu bliska osoba i suradnik s kojim kreira Vladinu ili stranačku politiku? Naravno da ne. Isto tako, u pogledu pozicije g. Škugora u INA-i, Tomislav Ćorić jasno je rekao da nikad o g. Škugoru nije razgovarao s premijerom Plenkovićem", poručio je Milić.

Zbog još jedne fotografije oglasio se i predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Naime, na njoj on pozira sa Škugorom, a priopćenje Ureda predsjednika Hrvatskoga sabora možete pročitati ovdje

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene