Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatski autoklub izvijestio

HAK: Opozvani članovi Skupštine Damir Škaro i Josip Klemm

Uhićenje Damira Škare (Foto: Dnevnik.hr)
Uhićenje Damira Škare (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Uhićenje Damira Škare (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Na izvanrednoj sjednici skupštine Hrvatskog autokluba donesene su odluke o opozivu članova Skupštine Damira Škare i Josipa Klemma.

Hrvatski autoklub objavio je kako je održana izvanredna sjednica Skupštine HAK-a na kojoj je donesena odluka o opozivu člana Skupštine i Upravnog odbora Hrvatskog autokluba Damira Škare.

Sjednicom je predsjedavao Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek, koji je tijekom uvodnog obraćanja članove informirao o raspisivanju dopunskih izbora za predstavnike Autokluba Siget u Skupštini Hrvatskog autokluba do kraja tekućeg mandatnog razdoblja, odnosno do svibnja 2020.

Pročitajte i ovo Uhićenje Damira Škare (Foto: Dnevnik.hr) ukupno je 11 svjedoka Sud odbio žalbe Damira Škare, ostaje iza rešetaka zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke

Na sjednici je jednoglasno donesena odluka o opozivu Damira Škare. Donesena je i odluka o opozivu člana Skupštine Josipa Klemma te odluka o verifikaciji mandata predstavnika Autokluba Siget u Skupštini Hrvatskog autokluba.

Izabran je predsjednik Autokluba Siget Marinko Jurčevića za novog člana Upravnog odbora Hrvatskog autokluba.

Pročitajte i ovo Provjereno donosi nove ispovijesti u slučaju Škaro (Foto: Provjereno) večeras u Provjerenom Dvije nove ispovijesti u slučaju Škaro: ''Ja bih tebe je**o da ti sedam dana ne bi stajala na nogama''

Predsjednik HAK-a Slavko Tušek na kraju sjednice zahvalio je svim članovima Skupštine, čestitao novoizabranim predstavnicima u tijela upravljanja Hrvatskog autokluba te naglasio da će se nastaviti zajednički zalagati za ostvarivanje ciljeva udruge, priopćio je HAK.

Podsjetimo, nekadašnji saborski zastupnik HDZ-a, Damir Škaro osumnjičen je za silovanje i spolno uznemiravanje zaposlenice HAK-a. Njemu je u četvrtak velikogorički Županijski sud produljio istražni zatvor za mjesec dana zbog opasnosti utjecaja na svjedoke.

Josip Klemm opozvan je zbog potvrđene pravomoćne presude na Vrhovnom sudu Republike Hrvatske koji je odluku donio u srpnju.

Klemm je 2017. godine proglašen krivim i osuđen na godinu dana zatvora jer je svoju tvrtku fiktivnim ugovorima s drugim poduzećima oštetio za gotovo tri milijuna kuna. Klemmova pravomoćna presuda protivi se Statutu HAK-a te je stoga i opozvan.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene