Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S BiH kolegom

Hajdaš Dončić: Izgradnja neumskog koridora ne znači odustajanje od Pelješkog mosta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić susreo se s bosansko-hercegovačkim kolegom kako bi raspravili o neumskom koridoru.

Hrvatski i bosanskohercegovački ministri prometa, Siniša Hajdaš Dončić i Damir Hadžić, u Zagrebu su dogovorili osnivanje radne skupine koja bi do listopada trebala izraditi sporazum o izgradnji neumskog koridora.

Pročitajte i ovo Siniša Hajdaš Dončić zbog govora o izborima upozoren na prostačenje u Saboru Prostote u Saboru VIDEO "To je sad stvarno malo previše": Pala psovka za govornicom, zastupnik ne vidi ništa sporno Slika nije dostupna Mišljenje susjeda BiH: Prvo razgraničenje na moru, pa gradnja Pelješkog mosta

>> Hoćemo li uspjeti od EU dobiti novac za Pelješki most?

Blagoslov takvom spajanju juga Hrvatske s ostatkom zemlje dala je i Europska Komisija. Prometni suverenitet nad prolazom BiH će prepustiti Hrvatskoj.

'Ovo rješenje ne znači i odustajanje od Pelješkog mosta, ako ga Europska Unija pristane sufinancirati', ističe ministar Hajdaš Dončić.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene