Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UDARNI VIKEND

Povremeno još pojačan promet na cestama u smjeru mora i u smjeru unutrašnjosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HAK javlja da se u poslijepodnevnim satima smanjuju gužve na cestama. Povremeno je još pojačan promet na cestama u smjeru mora i u smjeru unutrašnjosti.

Povremeno se na pojedinim dionicama autocesta vozi usporeno i u koloni, osobito u blizini odmorišta i čvorova, pa se vozači pozivaju da brzinu vožnje prilagode trenutačnim uvjetima na cesti i pripaze na sigurnosni razmak između vozila.

Pročitajte i ovo Ilustracija stanje na cestama Spremate se na put? Provjerite gdje su najveće gužve i naoružajte se strpljenjem Ilustracija Stanje na cestama Naoružajte se strpljenjem: Gužve na prometnicama uoči blagdana, evo gdje je najgore

Povremeno je još pojačan promet na cestama u smjeru mora i u smjeru unutrašnjosti, duž Jadranske magistrale (D8), zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, u trajektnim pristaništima i lukama te na pojedinim graničnim prijelazima, no gužve u prometu manje su nego tijekom dana.

 

Povremeni su zastoji i smetnje zbog velike gustoće prometa te izvanredne situacije i ograničenja na:

A1 Zagreb-Split-Ploče

Zbog veće gustoće prometa na pojedinim se dionicama u oba smjera vozi usporeno, u koloni - u smjeru Dubrovnika između vijadukta Božići i čvora Maslenica, kolona je oko 4 km; na izlazu s autoceste u Lučkom kolona je oko 3 km, a na naplatnoj postaji Demerje nema dužih čekanja.

A2 Zagreb-Macelj:

Kolona na naplatnoj postaji Trakoščan u smjeru GP Macelj je oko 5 km (vozila se povremeno zaustavljaju na čvoru Krapina).

A3 Bregana-Lipovac:

Pojačan je promet u smjeru istoka. Kolona vozila na GP Bajakovo je oko 5 km.

A4 Goričan-Zagreb:

Pred naplatom Goričan u smjeru GP Goričan kolona je oko 2 km, vozila se povremeno preusmjeravaju na "stari" prijelaz.

Zbog povremenih se pljuskova vozi usporeno na cestama u Lici i Gorskom kotaru, na dionici autoceste A1 između čvorova Bosiljevo 2 i Ogulin

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene