Neki osumnjičeni za silovanje maloljetnice kraj Zadra žalili su se na sigurnosne mjere koje su im određene, a među kojima je i zabrana približavanja žrtvi, potvrdio je to Hrvoje Visković, glasnogovornik Županijskog suda u Zadru.

Galerija


Riječ je o mladićima koji su osumnjičeni da su godinu dana seksualno zlostavljali maloljetnicu, snimali to mobitelom i ucjenjivali je objavom snimki.

Vezani članci Duško Berović, Županijsko državno odvjetništvo u Zadru (Foto: Dnevnik.hr) Podignuta optužnica protiv oca koji je bacio četvero djece s balkona: Sud zatražio i produljenje istražnog zatvora Sudac istrage Hrvoje Visković (Foto: Dnevnik.hr) Produljen istražni zatvor ocu koji je bacio djecu s balkona: ''Postoji opasnost da se opet okomi na njih''

"Uložili su žalbu na izrečene mjere. Imaju pravo žalbe tri radna dana od primitka rješenja, a to ovisi o tome kad je kome od njih rješenje uručeno.

Sud mora pričekati da prođe rok žalbe da vidimo hoće li se žaliti i ostali", potvrdio je Hrvoje Visković, glasnogovornik Županijskog suda u Zadru za 24 sata.

Nije znao koliko se osumnjičenika već žalilo, a koliko ih tek treba uložiti žalbu. Postoji i mogućnost da se te mjere prihvate, odnosno da se žalba ne ulaže, ali žalbeni rok svejedno mora proći.