Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

sud u zadru

Osumnjičeni za grupno silovanje maloljetnice žalili se na mjere opreza

Nasilje, ilustracija (Foto: Getty)
Nasilje, ilustracija (Foto: Getty) Getty
Aktualno Galerija Nasilje, ilustracija (Foto: Getty) Nasilje, ilustracija (Foto: Getty) Foto: Getty Ilustracija (Foto: Getty images) Ilustracija (Foto: Getty images) Foto: Getty Images +0 Silovana žena, ilustracija (Foto: Getty images) Galerija 1/3 >>
Neki osumnjičeni za silovanje maloljetnice kraj Zadra žalili su se na sigurnosne mjere koje su im određene, a među kojima je i zabrana približavanja žrtvi, potvrdio je to Hrvoje Visković, glasnogovornik Županijskog suda u Zadru.

Riječ je o mladićima koji su osumnjičeni da su godinu dana seksualno zlostavljali maloljetnicu, snimali to mobitelom i ucjenjivali je objavom snimki.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pravomoćno osuđen 2019. Horvatinčić opet neće u zatvor? Traži odgodu zbog fizikalne terapije i rehabilitacije Slika nije dostupna OBJAVA NA TWITTERU Glasnogovorniku Vlade Miliću određena mjera samoizolacije

"Uložili su žalbu na izrečene mjere. Imaju pravo žalbe tri radna dana od primitka rješenja, a to ovisi o tome kad je kome od njih rješenje uručeno.

Sud mora pričekati da prođe rok žalbe da vidimo hoće li se žaliti i ostali", potvrdio je Hrvoje Visković, glasnogovornik Županijskog suda u Zadru za 24 sata.

Nije znao koliko se osumnjičenika već žalilo, a koliko ih tek treba uložiti žalbu. Postoji i mogućnost da se te mjere prihvate, odnosno da se žalba ne ulaže, ali žalbeni rok svejedno mora proći.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene