Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ima toga dosta"

VIDEO Tomašević otkrio: "Primio sam ozbiljne prijetnje smrću, policija se bavi time"

Tomislav Tomašević
Tomislav Tomašević Foto: Srdjan Vrancic/Cropix
Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević otkrio je da je dobio ozbiljnu prijetnju smrću. Prijavio je to policiji.

Iako nije htio ići u detalje, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević otkrio je da dobiva prijetnje smrću. "Meni se prijeti s kaznenim prijavama na dnevnoj razini i ne samo s kaznenim prijavama - i sa smrću", rekao je Tomašević.

Ozbiljnu prijetnju dobio je prije mjesec dana. Istaknuo je da se time bavi policija. Nije bila upućena mailom, već je pisana rukom, kratko je prokomentirao zagrebački gradonačelnik, koji nije htio ulaziti u sadržaj prijetećeg pisma.

"Ima toga dosta, gdje bih došao kada bih se bavio tim stvarima", rekao je Tomašević te dodao da nema policijsku zaštitu. "Procijenim koje su prijetnje, ajmo reći, uobičajene. To je sastavni dio ovog posla", smatra Tomašević.

Pročitajte i ovo Radovi na Jarunu Nakon 40 godina Dobre vijesti za rekreativce: Na Jarunu počeli radovi vrijedni 3 milijuna eura

"Nema šanse da me prijetnje smrću ili prijetnje kaznenim prijavama pokolebaju u odlukama koje smatram da su u javnom interesu grada Zagreba", zaključio je zagrebački gradonačelnik u emisiji U mreži politike na Mreži TV.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene