Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Marko Jelić

Gradonačelnik Knina otkrio kome će pokloniti najveću zastavu s tvrđave

Barbara Štrbac uživo iz Knina o pripremama za obljetnicu Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Barbara Štrbac uživo iz Knina o pripremama za obljetnicu Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Barbara Štrbac uživo iz Knina o pripremama za obljetnicu Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Barbara Štrbac uživo iz Knina o pripremama za obljetnicu Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Barbara Štrbac uživo iz Knina o pripremama za obljetnicu Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Barbara Štrbac uživo iz Knina o pripremama za obljetnicu Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Barbara Štrbac uživo iz Knina o pripremama za obljetnicu Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/3 >>
Proslava Oluje veoma je važna za Knin i Kninanje. Povodom toga, reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac razgovarala je s gradonačelnikom Knina Markom Jelićem, a on joj je otkrio tko će ove godine dobiti najveću zastavu koja se viori Kninom.

Brojni gosti doći će u nedjelju u Knin kako bi proslavili obljetnicu Oluje. Kninjani taj dan slave kao dan mira, ali prije svega dan kad su s vratili kući, istaknuo je gradonačelnik Marko Jelić.

Pročitajte i ovo 28. obljetnica VRO Oluje - 1 28. obljetnica Ovako će se slaviti Oluja: Poznati svi govornici, najavljen spektakularan vatromet, a neke braniteljske udruge već negoduju Gradonačelnik Knina Marko Jelić (Foto: Dnevnik.hr) OBLJETNICA OLUJE Kad političari odu: Kako je danas živjeti u Kraljevskom Gradu? "Na Zavodu za zapošljavanje čekaju - mirovinu..."

Prošle je godine povodom tog važnog dana Vlada ondje održala sjednicu i obećala pojedine projekte. Gradonačelnik kaže da su neke i ostvarili.

''Imali smo desetak točaka na sjednici Vlade koje su bile usko vezane uz Knin. Od tih desetak točaka, jedna trećina je potpuno završena. Na primjer, atletska staza, sređivanje sudskih knjiga…'', kazao je Jelić.

Najveća zastava na Kninskoj tvrđavi često se mora mijenjati. Jedna je nedavno skinuta i bit će poklonjena posebnom gostu.

''Tu zastavu koja je na Tvrđavi bila od 10. lipnja do 25. srpnja, dobit će hrvatska nogometna reprezentacija'', otkrio je Jelić.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene