Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javni poziv otvoren 45 dana

Dosjetka hrvatskog grada za riješavanje stambenog pitanja mladih obitelji: Prikupljaju se zahtjevi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Dubrovnik objavio je javni poziv za prikupljanje zahtjeva za najam stanova u vlasništvu Grada, u Mokošici, za rješavanje stambenog pitanja mladih i mladih obitelji, priopćeno je u subotu.

U Javnog su pozivu 43 stana s pripadajućim garažnim i/ili parkirališnim mjestima u stambenima zgradama u Novoj Mokošici, a koje je Grad Dubrovnik izgradio u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja i u sklopu vlastitog strateškog projekta Dubrovačke stanogradnje.

Stanovi koji se daju u najam raspoređeni su prema veličinama u tri kategorije pa je 11 jednosobnih stanova namijenjeno mladim osobama ili mladim obiteljima do dva člana.

Za mlade obitelji od tri do četiri člana dostupno je 18 jednoipolsobnih i dvosobnih stanova, dok je 14 dvoipolsobnih i trosobnih stambenih jedinica namijenjenih mladim obiteljima od pet i više članova, navodi se u priopćenju.

Katalog stanova odnosno lokacija i kvadratura stanova, pripadajući tlocrti, kao i obrasci, nalaze se na službenim stranicama Grada Dubrovnika www.dubrovnik.hr uz navedeni javni poziv.

Pročitajte i ovo Zemljišta za jednu kunu - 2 Sad ih drugi kopiraju Hrvatska općina raj za mlade obitelji: Parcele se prodaju za kunu, jaslice i vrtić su besplatni, svi studenti imaju stipendije...

Pročitajte i ovo Mario Mandarić - 1 Mala čuda velikih ljudi! Humanitarnom akcijom splitskog chefa afrička sela dobila vodu! ''Ovi ljudi su jako patili!''

Pozivom su, sukladno Odluci donesenoj na sjednici Gradskog vijeća 27. prosinca 2021., propisani uvjeti za ostvarivanje prava na podnošenje zahtjeva, rokovi i sva potrebna dokumentacija.

Javni poziv otvoren je 45 dana, zaključno do 22. ožujka 2022. godine, a za sve upite dostupna je mail adresa dubrovackastanogradnja@dubrovnik.hr , priopći su iz dubrovačke gradske uprave.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene