Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neobična reakcija na slučaj Žalac

Predsjednik Sabora i ljubitelj hip-hopa o tome što se krije iza stihova: "Ovaj put - samo šala!"

Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr)
Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Gordan Jandroković, predsjednik Sabora, kaže da ne zna tko bi u HDZ-u podmetao ministrici Gabrijeli Žalac, a na ta pitanja odgovorio stihovima pjesme Vojka V.

Gordan Jandroković kaže da nema spoznaja o tome tko podmeće ministrici Gabrijeli Žalac, što je ona ustvrdila u srijedu gostujući u Dnevniku Nove TV.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković, predsjednik Sabora Parlamentarni izbori 2024 Gordan Jandroković: ''Milanović i SDP pokušavaju razmontirati pravni poredak'' Gordan Jandroković ON ZNA KAKO POLITIČKI PREŽIVJETI Tko je Gordan Jandroković? Stajao je uz bok svim predsjednicima HDZ-a, a Milanoviću je odgovorio fotografijom u kupaćima

Na ponovljena pitanja novinara o tome Jandroković je u jednom trenutku zapjevao stihove Vojka V.: "Možda netko je sabotira i protiv nje lobira, možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni."

Jandroković kaže da je Žalac pokazala ugovore o najmu Mercedesa i da tome nema što dodati. Novinare je, međutim, zanimalo i vjeruje li ministrici Žalac. "Rekla je da auto nije njezin, da je ugovor na roditelje, što se dogodilo, ja spoznaja nemam", rekao je Jandroković.

Josipa Stojanovića Jollyja, kako kaže, poznaje, ali nisu prijatelji. Sreo se s njim nekoliko puta, a u njegovu hotelu prespavao je prije tri tjedna kad je bio na skupu HDZ-a u Šibeniku. Kaže i da je svoj boravak u hotelu i platio. 

Uvjeren je da ministrica Žalac nije utjecala na posao oko nabave autobusa u Splitu. "Tu ne bi trebalo biti nikakva utjecaja ministrice Žalac", kaže Jandroković, nakon što je s ministrom prometa Olegom Butkovićem provjerio o čemu se radi. "Shvatio sam da je ona potpisala odobrenje sredstava, a natječaj je provodilo splitsko poduzeće u suradnji s Ministarstvom prometa", kaže Jandroković. 

Kako je Gordan Jandroković poznat kao glasnik loših vijesti za one koji bi mogli napustiti funkciju, pitali smo predsjednika Sabora i ljubitelja hip hopa ga što se krije iza stihova na pitanje o ministrici Žalac.Rekao nam je ovaj put - samo šala!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene