Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA NA TERENU

Komadi mesa uz cestu, ne zna se tko ih je bacio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz cestu nedaleko od Orahovice odbačena je veća količina mesa, gradske ekipe nakon našeg upita izašle su na teren, a za počiniteljem se u potragu dala i policija.

U provaliji uz cestu između Orahovice i mjesta Donja Pištana nalazi se veća količina mesa. Još nije utvrđeno tko je meso tamo odbacio, a čitatelj koji nam je javio za taj događaj i poslao nam fotografiju procjenjuje da se na tom mjestu nalazi stotinjak kilograma mesa.

Irela Strabić, zamjenica načelnika Jedinstvenog upravnog odjela Grada Orahovice, iznenadila se našim upitom i na teren odmah poslala komunalnog redara. "Šokirana sam, dosad ovakvo što nismo zabilježili. Redovno obilazimo sve ceste i reagiramo kad ljudi uz cestu odbacuju razni otpad, ali dosad nitko nije bacao ovolike količine mesa", kaže Strabić. 

Komunalni redar je, nakon našeg poziva, izašao na teren i fotografirao otpad, a slučaj je prijavljen nadležnoj policijskoj postaji čiji su djelatnici krenuli u očevid. "Nakon policijskog zapisnika Grad će u najkraćem roku zbrinuti navedeni otpad sukladno propisima, te podnijeti prijavu protiv nepoznatog počinitelja za ovakav sramotan čin", kaže Strabić.

Čitatelj koji nas je obavijestio o svemu gomilu odbačenog mesa u provaliji nedaleko od ceste uočio je još u četvrtak

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene