Obavijesti Video Pretražite Navigacija
udbaško-kosovske metode

Umirovljeni general Tolj oštro o prijedlogu pomilovanja Perkovića i Mustača: "Vrlo je nezgodno ako vidite sličan rukopis 30 godina kasnije. Ovo nije bezazleno"

I dok i dalje ne znamo čija je uopće inicijativa za pomilovanjem bivših šefova UDBA-e, pismom su se oglasila i petorica generala Tolj, Kapular, Hebrang, Tole i Primorac koji su protiv pomilovanja Josipa Perkovića i Zdravka Mustača.

General Ivan Tolj rekao je za Dnevnik Nove TV reporterki Sabini Tandari Knezović da su to prokušane udbaško-kosovske metode. Čudi ga da su o pismu generali šutjeli. A inače, kaže, pričaju o svemu.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Slika nije dostupna ĆOSIĆ VEĆ TO UČINIO I Krešić razmišlja o povlačenju potpisa za pomilovanje Mustača i Perkovića: "U sljedećim danima donijet ću odluku"

"Ako gledate ovaj udbaško-kosovski rukopis on je evidentan i zato smo rekli da je to specijalna operacija i nalik je onome što se nama događalo početkom Domovinskog rata kad je udbaško-kosovska klika operirala po Hrvatskoj. Samo znate, vrlo je nezgodno ako vidite sličan rukopis 30 godina kasnije, u suverenoj i stabilnoj hrvatskoj državi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osvrnuli se i na Tuđmana Grupa generala protiv pomilovanja: "To su prokušane udbaško-kosovske metode, siju razdor." Oglasili se i veterani 4. gardijske brigade

Pročitajte i ovo Branko Bačić - 3 MUSTAČ I PERKOVIĆ Bačić za Dnevnik Nove TV: "Nije dobro da se kroz proces pomilovanja pokušava pokazati da su hrvatski i njemački sud pogriješili"

Ovo nije bezazleno. Na ovaj način ako se zloupotrebljavaju generali. Ako se unosi nemir u braniteljsku populaciju. ako se podvaja ponovno hrvatski narod, onda to nije bezazleno i to ljulja same temelje, sigurnosne temelje Republike Hrvatske", objasnio je Tolj. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene