Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA LISTI "SAMO USPJEŠNI"

Bivši splitski SDP-ovac najavio kandidaturu za gradonačelnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisni splitski gradski vijećnik Ante Franić koji je na prošlim lokalnim izborim bio kandidat SDP-a za splitskog gradonačelnika, najavio je u petak da će se na izvanrednim izbornima kandidirati kao nezavisni kandidat za gradonačelnika.

Dodao je da će biti i nositelj Nezavisne liste za Gradsko vijeće.

"Idem na izbore kao kandidat za splitskog gradonačelnika, a ujedno ću biti i nositelj Nezavisne liste za Gradsko vijeće," izjavio je Ante Franić za Hinu.

Kaže kako je Nezavisnu listu za Gradsko vijeća pripremao nekoliko mjeseci jer je procjenjivao da vlast na čelu s gradonačelnikom Ivicom Puljkom neće dugo trajati.

"Na nezavisnoj listi neće biti nitko od političara, nego će sve biti osobe iz realnog sektora s vlastitim uspješnim karijerama", dodao je Franić.

Pročitajte i ovo Goran Kotur (SDP) ostali bez kluba Skandal u splitskom SDP-u: Kandidat za gradonačelnika izašao iz stranke

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Okršaj s Franićem Kerum žestoko odgovorio protukandidatu: "Bit će da jutros nije popio tabletu..."

Franić smatra kako je u ovom trenutku jako teško reći je li gradonačelnik Ivica Puljak uopće dao ostavku ili "izvodi neki PR skeč, jer je", kako kaže, "pravno i običajno neprovedivo ostavljanjem zamjenika gradonačelnika (Antonia Kuzmanića) u svojstvu gradonačelnika te ići izbore samo za gradonačelnika i jednog zamjenika."

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene