Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zakon o trgovini

FOTOGALERIJA Jeste li obavili kupnju na vrijeme? Pogledajte kako danas izgledaju trgovine i šoping-centri diljem zemlje

Aktualno Galerija Zatvorene trgovine u Zagrebu - 1 Zatvorene trgovine u Zagrebu - 1 Foto: Ivana Nobilo/Cropix Zatvorene trgovine u Zagrebu - 2 Zatvorene trgovine u Zagrebu - 2 Foto: Ivana Nobilo/Cropix Zatvorene trgovine u Zagrebu - 3 Zatvorene trgovine u Zagrebu - 3 Foto: Ivana Nobilo/Cropix Zatvorene trgovine u Zagrebu - 4 Zatvorene trgovine u Zagrebu - 4 Foto: Ivana Nobilo/Cropix +12 Zatvorene trgovine u Varaždinu - 1 Galerija 1/17 >>
Novi Zakon o trgovini stupio je na snagu 1. srpnja, a brojni trgovci svoja su vrata zatvorili s prvom nedjeljom nakon što vrijede nove odredbe.

Prva je nedjelja od kako je na snagu stupio novi Zakona o trgovini. Prema novim odredbama, trgovine mogu raditi samo 16 nedjelja u godini. 

Kako se zakon ove godine primijenjuje tek od 1. srpnja, situacija je znatno jednostavnija za trgovce nego li će to biti u 2024. godini.

Brojni šoping-centri i trgovine odlučile su s prvom nedjeljom zatvoriti svoja vrata pa tako donosimo veliku galeriju fotografija u različitim hrvatskim gradovima: Splitu, Rijeci, Zagrebu, Varaždinu i Sisku.

Detaljan popis radnog vremena trgovačkih lanaca i šoping-centara pogledajte >> OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene