Na redakcijski mail nam svakog dana stiže sve više fotografija automobila čiji vlasnici, očito, imaju problema s parkiranjem.


Postoje vozači koji imaju problema s parkiranjem. Ponekad slučajno, a ponekad i namjerno. A tu su i oni kojima u trenutku ljutnje svašta padne na pamet. Tako na društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj se vidi autmobil koji je parkiran preko dva parkirna mjesta u jednoj od zagrebačkih garaža i poruka koju je netko ostavio vozaču, uz kondom 'S obzirom na tvoje sposobnosti parkiranja...molim te, NE RAZMNOŽAVAJ SE!!'.

Bizarnost iz Pule: Gdje OVO vodi?

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro uzvratio Plenkoviću na "klauna": "Ja sam se bar trudio kod ljudi izazvati osmijeh, a vi izazivate samo suze i očaj" Slika nije dostupna Je li vam ovo poznato?

Fotografija je odmah postala hit među korisnicima društvenih mreža.

Izazvao zastoj tramvajskog prometa

No, ovo nije jedini slučaj lošeg parkiranja. Jedan čitatelj nam je poslao fotografije na kojima se vidi kako je vozač koji je nepropisno parkirao svoj automobil izazvao kratki zastoj tramvajskog prometa.

Jeste li naišli na sličnu situaciju? Pišite nam i šaljite fotografije na moj.report@novatv.hr uz naznaku 'Najgore parkiranje'.

Do zastoja je došlo nakon sto je vozač ZET-a procijenio da nema dovoljno prostora za prolaz tramvaja, s sve se dogodilo neposredno poslje postaje Jordanivac (linije 6,11), prema Maksimiru.

'Građani su bili izrazito ljuti na mladića koji je na kraju priznao svoju grešku', kazao nam je čitatelj.


Na redakcijski mail nam je stiglo još fotografija 'bisera s parkirališta'. Sve ih možete pogledati u našoj galeriji!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook