Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao djevojčicu u liftu

FOTO Zagreb: Bludnik uhićen zahvaljujući dojavama građana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječ je o mladiću (24) iz Siska, kojeg je po fotografijama objavljenim u medijima prepoznao jedan od njegovih susjeda.

Zahvaljujući dojavama građana, uhićen je 24-godišnjak, koji se sumnjiči da je 22. siječnja u dizalu jedne zgrade u Novom Zagrebu bludničio nad 15-godišnjakinjom.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Riječ je o mladiću iz Siska, kojeg je po fotografijama objavljenim u medijima prepoznao jedan od njegovih susjeda, te ga je prijavio policiji.

Osumnjičeni, koji inače ima neke psihičke poremećaje je potom uhićen te doveden u PU zagrebačku na ispitivanje. Nakon što je nad njim završeno kriminalističko istraživanje, jučer je predan pritvorskom nadzorniku, a očekuje se i da će biti doveden pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda.

Zagrebačka policija zahvalila se svim medijima koji su prenijeli fotografije osumnjičenika te svim građanima koji su svojim informacijama pridonijeli otkrivanju počinitelja.

Red Button - https://redbutton.mup.hr/

U cilju samozaštitnog ponašanja policija savjetuje roditelje da stvaraju i održavaju pozitivan odnos povjerenja sa svojim djetetom kako bi mogli pravovremeno prepoznali i reagirati na svaku po dijete ugrožavajuću situaciju i rizik.

Također pozivaju roditelje da s punim povjerenjem prijave sva sumnjiva ponašanja prema njihovoj djeci policijskim službenicima za mladež u svojoj policijskoj upravi/policijskoj postaji ili da svoja saznanja prijave putem on-line mehanizma prijavljivanja „Red Button“. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene