Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mirko Cetinski danas je sam dovezao Mercedes E klase svoje supruge Vinke u skladište zaplijenjenih vozila.


Podsjetimo, Vinki Cetinski okrivljenoj u aferi preprodaje istarskih nekretnina uručeno je rješenje županijskog suda kojim im se oduzima osobno vozilo Mercedes E klase.

Vezani članci Slika nije dostupna Vinki Cetinski oduzimaju Mercedes E klase Slika nije dostupna Končar: Pokušao sam sve riješiti mirnim putem

>> Vinki Cetinski oduzimaju Mercedes E klase

>> Dio imovine obitelji Cetinski blokiran

Sud je cijeloj obitelji Cetinski, osim pjevaču Toniju, blokirao svu imovinu i sve račune.

Istraga proširena zbog još 11 milijuna kuna

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su Vinka Cetinski, kao odgovorna osoba oštećenog društva te B. S. i Ž. H. iz Rovinja, u namjeri da za sebe pribave znatnu nepripadnu imovinsku korist, koristeći se svojom funkcijom te postupajući suprotno interesima trgovačkog društva, tijekom 2007., 2008. i 2009. godine od prodavatelja kupovali nekretnine po znatno većim cijenama od uobičajenih na tom području.

U ugovorima o kupoprodaji prikazivali su više cijene od stvarno isplaćenih, dok su razliku između prikazane i stvarno isplaćene cijene zadržavali za sebe.

Na opisani način, prijavljeni je trojac oštetio trgovačko društvo za 11,3 milijuna kuna te je zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti, kao i pomaganja u tom djelu, protiv njih podneseno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Puli.