Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stan i ušteđevina

Dio imovine obitelji Cetinski blokiran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud u Puli blokirao je dio imovine obitelji Cetinski.

Jednom sinu blokirana imovina, drugom ne. Zbog prijevare za koju se sumnjiči njihova majka - Matteu Cetinskom zamrznut je devizni štedni račun u banci s 19.000 eura. 'Moguće da je gospodin Končar ljut zbog intervjua koje sam ja dao, jer mi je dao na znanje da je ljut pa se na taj način svet, ali ne znam je li on može tako sam odlučivati što se radi', kaže Matteo Cetinski, sin Vinke Cetinski.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zahtjev za petero privedenih Vinka Cetinski ostaje u pritvoru još najmanje 72 sata Slika nije dostupna uvjeren u dobar rasplet Toni Cetinski: Mama će biti oslobođena optužbi

Idila poznate obitelji i poduzetnika pukla je kada je Danko Končar, Vinku Cetinski prijavio da je kupujući za njega istarske nekretnine ugovarala veće cijene od stvarnih i razliku zadržavala za sebe. Na taj su način, navodno, pribavili 43 milijuna kuna. 'Blokada imovine ne donosi se na taj poslovni odnos, nego se odnosi na ono što je gospođa Vinka Cetinski pribavila u obliku poklonima, ili u drugim vidovima dala svojim sinovima', pojasnio je poduzetnik Danko Končar.

Popularnom pjevaču, za razliku od brata, nije blokirano ništa. Kako poručuje njegova glasnogovornica, sav svoj novac Tony je zaradio isključivo svojim pjesmama i koncertima. 'Tonyjevi računi i imovina nisu predmet bilo kakve istrage ili spora, jer Tony nikad nije poslovao s tvrtkom Kermas ulaganja ili gospodinom Končarom, pa nije ni bilo razloga za to', pojašnjava Snježana Jerković, PR manager.

'Cijenim njegov glas i njegovu karijeru i njegovu borbu da uspije u toj karijeri i ja osobno sam spreman uvijek pomoći. I ne smatram da on treba u bilo kojem vidu da snosi posljedice koje je prouzročio član njegove obitelji', kaže Končar. Za Danka Končara Mateo je radio tri godine. Danas ne može vjerovati da ga optužuje da je bio plaćen za nepostojeći posao.

'Osim toga u tom poslu mi je ostao dužan 20.000 eura. Mi smo prijateljski stvarno se razišli i nisam htio uopće to tražit od njega, međutim po ugovoru je on to dužan i ja ću sad to sudskim putem tražiti', rekao je na kraju Matteo Cetinski. I dok Končar nastavlja svoju borbu - obitelj Cetinski čeka sudski rasplet. Žalbu na blokadu deviznog računa odvjetnik je već napisao.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene