Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odveden na pregled

FOTO Paravinji na sudu opet pozlilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragan Paravinja je prije čitanja optužnice ponovno zatražio izuzeće Županijskog suda u Šibeniku.

Iako je Vrhovni sud već jednom odbio zahtjev Dragana Paravinje za izuzećem Županijskog suda u Šibeniku, on je to i danas zatražio, prije samog čitanja optužnice za ubojstvo Antonije Bilić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stigao s osmijehom! FOTO Paravinja na sudu bahato i bez trunke pokajanja! Slika nije dostupna Ponovljeno suđenje Paravinja opet na sudu: Je li ubojstvo Antonije Bilić bilo klasično ili teško?

Malo nakon što je započelo čitanje optužnice, Paravina se požalio sudu da se ne osjeća dobro. Potom je čitanje optužnice prekinuto, a Dragan Paravinja je odveden na pregled. Ovisno o rezultatima liječničkog pregleda nastavit će se čitanje optužnice.

Za vrijeme pauze, njegova odvjetnica Ankica Giljanović je pootvrdila da je zatraženo vještačenje o njegovom zdravstvenom stanju i sposobnosti da prati suđenje pokazalo da je za to sposoban.

Podsjetimo, suđenje je bilo prekinuto prije tri mjeseca kada se Paravinja žalio na loše zdravstveno stanje i nemogućnost praćenja suđenja. Tada je također tražio izuzeće šibenskog suda, što je Vrhovni sud odbio.

Suđenje Draganu Paravinji se ponavlja nakon što je Vrhovni sud ukinuo dio nepravomoćne presude. Naime, za sud nije sporno da je Paravinja odgovoran za smrt Antonije Bilić već smatraju da nije dokazano da je ubojstvu prethodio pokušaj silovanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene