Radimir Čačić, pravomoćno osuđen na 22 mjeseca zatvora zbog izazivanja prometne nesreće, snimljen je za volanom.


U Varaždinu je jučer oko 9:20 sati, prilikom odlaska iz teretane Čačića snimio fotoreporter Pixsella Marko Jurinec. Podsjetimo, bivši potpredsjednik Vlade u siječnju 2010. izazvao je prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe.

>> Čačić želi blažu kaznu zbog čina brigadira i odlikovanja

Vezani članci Opća bolnica Varaždin uvela sustav zračne pošte - 9 Varaždinska bolnica ima novi sustav transporta uzoraka: "Nakon vađenja krvi, ona dolazi u laboratorij za 25 do 31 sekunde" Radimir Čačić, župan Varaždinske županije Velika šteta od potresa: Čačić proglasio prirodnu nepogodu za dva grada i jednu općinu

Kaznu može izdržavati u Hrvatskoj, a u žalbi Vrhovnom sudu tražio je da mu se ublaži pozivajući se na počasni čin brigadira hrvatske vojske i na odlikovanje Redom kneza Domagoja koje mu je dodijelo bivši predsjednik Mesić.

Kada donese odluku sud je šalje hrvatskom Ministarstvu pravosuđa. Hrvatsko ministarstvo šalje je mađarskom koje ju mora potvrditi.

Prema posljednjim informacijama Mađarska je služenje kazne u Hrvatskoj uvjetovala. Čačić ne bio smio biti pomilovan, ne bi se smio primijeniti oprost, a zatvorsku bi kaznu, najmanje 11 mjeseci, trebao potpuno odslužiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook