Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RAZLOG JOŠ NEPOZNAT

Potresi u Fortenova grupi? Fabris Peruško smijenio svoju zamjenicu Irenu Weber

Fabris Peruško i Irena Weber (Foto: Dnevnik.hr)
Fabris Peruško i Irena Weber (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Fabris Peruško i Irena Weber (Foto: Dnevnik.hr) Fabris Peruško i Irena Weber (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Irena Weber i Fabris Peruško (Foto: Pixell) Irena Weber i Fabris Peruško (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Fabris Peruško i Irena Weber (Foto: Pixell) Galerija 1/3 >>
Irena Weber i dalje ostaje na poziciji zamjenice izvanrednog povjerenika Agrokora, na koju ju je imenovao Trgovački sud na prijedlog Vlade, a to znači da će i dalje biti zadužena za prijenos imovine Agrokora na Fortenovu.

Na današnjoj sjednici Upravnog odbora Fortenova grupe donesena je odluka o opozivu Irene Weber s mjesta izvršne direktorice, objavili su iz te tvrtke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sindikat zadovoljan Peruško: "Radnici Agrokora dobit će božićnice od 1500 kuna i darove za djecu" Fabris Peruško i Irena Weber (Foto: Pixell) Nije poznata tema sastanka Fabris Peruško i Irena Weber stigli u Vladu, nisu željeli odgovarati na novinarska pitanja

Tim je povodom glavni izvršni direktor Fortenova grupe Fabris Peruško, koji je ujedno i izvanredni povjerenik za Agrokor, rekao: “Zahvaljujem gospođi Weber na iznimnom doprinosu koji je dala postizanju nagodbe vjerovnika Agrokora i formiranju Fortenova grupe, kao zamjenica izvanrednog povjerenika i kao izvršna direktorica u novoj kompaniji.

Gospođa Weber je podnijela velik dio tereta izuzetno teškog procesa zaključenja postupka izvanredne uprave u Agrokoru te je znatno doprinijela njegovom uspjehu. Također, odigrala je važnu ulogu u ustroju i organizaciji Fortenova grupe. Na tome joj u svoje osobno ime, kao i u ime svih ključnih dionika iskreno zahvaljujem, a u ime Upravnog odbora želim joj puno uspjeha u daljnjem radu”, navedeno je u priopćenju.

Weber i dalje ostaje na poziciji zamjenice izvanrednog povjerenika Agrokora, na koju ju je imenovao Trgovački sud na prijedlog Vlade, a to znači da će i dalje biti zadužena za prijenos imovine Agrokora na Fortenovu.

Podsjetimo, Fortenova grupa preuzela je u travnju ove godine poslovanje Agrokor grupe, kao dio plana financijskog i vlasničkog restrukturiranja kompanije koja se prije dvije godine našla pred stečajem zbog nemogućnosti podmirivanja svojih obveza.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene