Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavimo 15. rođendan

Hvala vam! Više od pola milijuna građana svake večeri bira baš Dnevnik Nove TV: "Kao da su naši domaći ljudi"

Nastavljamo s obilježavanjem 15. rođendana Dnevnika Nove TV. Najgledaniju središnju informativnu emisiju svakog dana prati više od pola milijuna građana. Pitali smo gledatelje što vole u našem Dnevniku.

Svaku večer u 19 i 15 više od pola milijuna gledatelja u svojim domovima ugošćuje Dnevnik Nove TV. Milena iz Rijeke voli ga pogledati jer je, kaže, raznovrstan. Za Maricu iz Zagreba Dnevnik Nove TV je "jedan iskreni dnevnik bez muljaže, bez skrivanja, pokrivanja i svega".

Pročitajte i ovo Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..." Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci

Gledatelji kažu da biraju Dnevnik Nove TV jer donosi provjerene informacije, zanimljive goste i cjelovit pregled događaja u zemlji i svijetu.

"Obilje informacija i eto, u sat vremena se dosta toga može saznati",  kaže Josip iz Osijeka.

Petar i Romina, Saša i Marija - gledatelji su i zbog njih uz Dnevnik.

"Nenametljivi, jako su uigrani kao tim i lijepo prenesu priču", mišljenje je Anamarije iz Zadra. "Kao da su naši domaći, ljudi iz dnevnog boravka", kaže Milena. Marijeti iz Zadra zanimljivi su zato što su "sigurni u ono što govore".

I ne samo voditelji. Gledatelji vjeruju i našim reporterima – svatko ima omiljenog. Marijanu iz Zadra najbolji je Mislav Bago, a Franici iz Dubrovnika sviđaju se komentari Andrije Jarka.

Što još kažu gledatelji – zašto svake večeri biraju upravo Dnevnik Nove TV pogledajte u videu. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene