Predlažemo da NP uvede ovo češće znači da bar bude 2 ili 3 puta godišnje, rekao je jedan od posjetitelja.


Slobodan dan mnogi su odlučili provesti u prirodi. Ulaznica od 25 kuna brojnim obiteljima s djecom bila je dodatan motiv za posjet najstarijem hrvatskom nacionalnom parku Plitvička jezera. Posjetitelji su stigli iz svih krajeva Hrvatske! Za većinu djece bio je ovo prvi susret sa svjetski poznatim prirodnim fenomenom.

Vezani članci Cristiano Ronaldo i obitelj Ronalda stalno kite nagradama i lovorovim vijencima, no obitelj mu je prava kruna života Optuženi za masakr Filipini: Tri generacije obitelji osuđene na doživotni zatvor zbog ubojstva 57 ljudi

Gužve na stazama uz slapove, gužve na ulazu u NP. Mnoge su hrvatske obitelji iskoristile priliku i uz popularnu cijenu ulaznice uživale u obilasku Plitvičkih jezera.

'Cijene su stvarno prihvatljive, 25 kuna za odrasle članove obitelji, ja sam danas došao sa svojom obitelji dan je prekrasan, vidim i da je većina ljudi iz Hrvatske ovdje danas i odlično je prihvatila ovu ideju NP', rekao nam je Milan Mataia iz Gospića.

FOTO Šetnice na Plitvicama pod vodom; turistima ne smeta

Vožnja brodom bila je prava atrakcija. I mnogi turisti odabrali su jesen za razgledanje ljepota Plitvica.

Za većinu djece ovo je bio prvi obilazak najstarijeg hrvatskog nacionalnog parka.

'Predlažemo da NP uvede ovo češće znači da bar bude 2 ili 3 puta godišnje, kad su ovako neke prigode i kad su neki blagdani', kaže Ivan Bizanović iz Otočca.

Za bogat sadržaj pobrinula su se i kulturno umjetnička društva, koja su predstavila ličku tradiciju i kulturno naslijeđe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook