Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjerite uvjete

Možda se i vi možete prijaviti: Europska komisija u Hrvatskoj raspisala natječaj za Tim EUROPE DIRECT

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj je zbog informiranja i uključivanja građana u teme koje se odnose na Europsku uniju uspostavilo Tim EUROPE DIRECT, za čije je članove raspisan natječaj.

Kako bi se hrvatske građane informiralo o Europskoj uniji te ih se uključilo u teme koje se tiču njezinih politika, u Hrvatskoj je uspostavljen Tim EUROPE DIRECT, a raspisan je i natječaj za sve one koji su upoznati s radom Unije.

Članovi Tima sudjeluju u raspravama ili konferencijama, događanjima, panelima, radionicama, osposobljavanjima, radijskim/televizijskim emisijama, objavljuju novinske članke itd.

Pročitajte i ovo Noa Milivojev zašto je ubijena? Stravično ubojstvo u susjedstvu: Dijelovi tijela 18-godišnjakinje bili su potopljeni u kiselinu, u kantama za otpad

Pročitajte i ovo Ante Deur, Branko Borković i Dalija Orešković Povišeni tonovi i neugodne riječi Daliju Orešković presreo poznati dvojac, nije bilo ugodno: "Razgovor nije moguće prepričati, ali su mi objasnili zašto sam sotona"

Mrežu Tima EUROPE DIRECT činit će državljani bilo koje države članice koji dobro poznaju rad Unije, posjeduju stručno znanje u jednom ili više područja politika EU-a, imaju komunikacijske vještine te jezičnu razinu izvornog govornika hrvatskog jezika, dobro poznavanje engleskog jezika i informatičke vještine.

"Europe Direct je dinamična i utjecajna mreža posvećena promicanju svijesti o EU temama te poticanju sudjelovanja građana u javnoj raspravi o Europskoj uniji. Kao članovi naše cijenjene mreže, imat ćete jedinstvenu priliku informacije o EU učiniti dostupnima svim građanima. Pružanjem jasnih i sažetih objašnjenja omogućit ćete pojedincima da bolje razumiju politike EU-a i potaknuti ih da budu aktivni u demokratskom životu EU-a", stoji u objavi Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj.

Više informacija o Timu EUROPE DIRECT možete saznati na poveznici, a na natječaj se možete prijaviti ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene