Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolja ocjena

Europska Agencija za sigurnost zračnog prometa zadovoljna hrvatskom ponudom za sudjelovanje u budućim projektima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Agencija Europske unije za sigurnost zračnog prometa (EASA) ponudu Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo (HACZ) ocijenila je najkvalitetnijom za sudjelovanje u budućim međunarodnim projektima EASA-e.

 Europska Agencija za sigurnost zračnog prometa (EASA) ocijenila je da je ponuda Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo (HACZ) najkvalitetnija za sudjelovanje u budućnim međunarodnim projektima EASA-e, priopćio je HACZ.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tvrde srpski piloti 'Zbog novih propisa više avionskih nesreća'

 

Uz HACZ, na međunarodnim će projektima sudjelovati i zrakoplovne vlasti Velike Britanije, Italije, Francuske, Španjolske i Austrije.

 

''Ovakva ocjena ponude Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo (HACZ), donesena od strane EASA-e, još je jedno priznanje dosadašnjeg rada HACZ te potvrda njenog institucionalnog položaja u okviru nadležnih tijela za civilno zrakoplovstvo u okviru Europske unije'', poručuju iz HACZ-a.

Dodaju da je Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo ''u samo deset godina od svog osnutka izrasla u respektabilnog i poželjnog partnera unutar EU''. ''Dokaz tome je i uspješno proveden twinning projekt u Gruziji 2015-2017, u kojemu je HACZ bila junior partner Austro Control GmbH u provedbi projekta te trenutni Twinning Light projekt 'Support for participation in the ECAA - European Common Aviation Area' u Sjevernoj Makedoniji gdje je HACZ nositelj projekta'', priopćili su.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene