Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pa ništa nije rekao!

VIDEO Glasnogovornica 'oprala' novinare jer nisu imali pitanja za Karamarka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnja pressica bila je trn u oku HDZ-ove glasnogovornice Dajane Antonije Bebek pa se odlučila obračunati s okupljenim novinarima...

Tomislav Karamarko jučer je u Osijeku održao konferenciju za novinare. No, kao što smo i jučer pisali, riječ 'održao' preteška je za ono što se jučer dogodilo u Osijeku.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Naime, novinarima i snimateljima koji su došli na dotičnu pressicu bilo je rečeno kako će predsjednik HDZ-a dati izjavu za javnost. Po dolasku za govornicu očekivao je pitanja, no nije ih bilo pa je Karamarko otišao nakon svega pola minute.

No, tu nije bio kraj Karamarkovog odnosa s javnošću u Osijeku. Nakon što je glavni HDZ-ovac otišao novinare je 'oprala' njegova glasnogovornica Dajana Antonija Bebek, i sama bivša novinarka.

Karamarko otišao s pressice nakon 30 SEKUNDI! Evo zašto...

Prisutne novinare optužila je da rade inertno i jednostavno se nije mogla načuditi da nitko nije imao pitanja. Odgovorili su joj kako mu nemaju što za postaviti kad ništa nije ni rekao, a unaprijed im je bilo rečeno da ga se o poplavama ne pita jer je to već komentirao.

Bebek im je rekla kako rade samo kad netko od njih naruči pitanje. 'Mi kad želimo pitat onda zovemo toga koga želimo pitati', odgovorio joj je jedan kolega.

Karamarko je nakon svega dao izjavu nakon čega mu je bilo postavljeno nekoliko pitanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene