Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jedina bivša koja je došla

Emotivna ministrica Nada Murganić rasplakala se na svojoj posljednjoj sjednici Vlade, pogledajte tko ju je tješio

Nada Murganić rasplakala se na sjednici Vlade (Foto: Dnevnik.hr)
Nada Murganić rasplakala se na sjednici Vlade (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nada Murganić rasplakala se na sjednici Vlade (Foto: Dnevnik.hr) Nada Murganić rasplakala se na sjednici Vlade (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Nada Murganić rasplakala se na sjednici Vlade, tješio je ministar Kujudžić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Smijenjena ministrica Nada Murganić jedina je koja postaje bivša, a koja je došla na sjednicu Vlade u četvrtak. Na svojoj se posljednjoj sjednici u Banskim dvorima rasplakala.

Ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike u odlasku Nada Murganić drhtavim je glasom i sa suzama u očima održala posljednji govor na sjednici Vlade. 

Pročitajte i ovo Milan Kujundžić na sjednici Vlade u Puli (Foto: Dnevnik.hr) na sjednici Vlade Nasmijao i Plenkovića: Ministar Kujundžić "objasnio" zašto je za Istru najbolje da je HDZ na vlasti Sisački biskup Vlado Košić (Foto: Pixell) Antikomunikator godine Šipak godine: Nimalo laskava titula pripala sisačkom biskupu Vladi Košiću

Prilikom dolaska na sjednicu bila je dobro raspložena, kao da joj je smjenom zapravo pao kamen sa srca, i unatoč manjoj nezgodi koja se dogodila pred Banskim dvorima.

''Obratila bih se ovom prilikom svojim kolegama u sustavu socijalne skrbi, hvala im na svemu što godinama rade'', počela je svoj govor Murganić. ''Na jedan tužan način je socijalna skrb javnosti prikazana kroz ove strašne tragedije, ali nažalost tada su i građani vidjeli koliko je taj sustav zahtjevan i koliko sam socijalni radnik ne može učiniti puno'', rekla je uskoro bivša ministrica kroz suze. Tapšanjem po ramenu tješio ju je kolega ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Murganić je dodala da je socijalne radnike razumjela jer je sve to s njima proživljavala. Zahvalila je Vladi na poboljšanju materijalnog položaja zaposlenih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene